ساختمان و خانه هوشمند

خانه هوشمند

برای هوشمند سازی خانه و منازل (در حال ساخت، اتمام یافته یا قدیمی) با شرکت خانه هوشمند پلان «نماینده رسمی خانه هوشمند Control4 آمریکا در ایران» تماس بگیرید.

  • مشاوره رایگان
  • بازدید از امکانات و شوروم Control4
  • بازدید رایگان از پروژه شما
  • ارسال پیش فاکتور
  • ۱۸ ماه گارانتی
  • ۶۰ ماه خدمات پس از فروش
  • دارای نماینده فعال در بیش از ۱۰ استان

شماره تماس پشتیبانی (ساعات اداری): ۰۲۱۲۶۶۵۲۳۴۲ و ۰۲۱۲۶۶۵۲۳۴۶

ویدیو کوتاه زیر را مشاهده کنید تا با تمام امکانات خانه هوشمند آشنا شوید.

 

خانه هوشمند چیست؟

خانه هوشمند (Smart Home)، ساختمانی است که با مجموعه‌ای از فناوری‌های دیجیتال، می‌توان نور، دما، امنیت، تهویه و سایر بخش‌های آن را مدیریت کرد. این فناوری‌ها ترکیبی از سخت‌افزار و نرم‌افزار هستند. سیستم هوشمند سازي خانه به ما امکان می‌دهد که از طریق یک رابط کاربری آسان و اتوماتیک، بعضی از تجهیزات و لوازم خانه را کنترل و مدیریت کنیم.

مثال از سیستم هوشمند منزل

برای مثال، سیستم دزدگیر منزل یک نوع سیستم هوشمند خانه است. سیستم‌های دزدگیر خانگی با تماس تلفنی، ارسال پیامک یا به‌واسطه اینترنت، اتفاقات مشکوک را به صاحب‌خانه گزارش می‌دهند.

ما می‌توانیم چند بخش دیگر را هم به این مجموعه اضافه کنیم؛ مثل یک یخچال‌فریزر هوشمند یا یک جاروبرقی رباتیک که به‌طور خودکار، خانه را در فواصل منظم تمیز می‌کند، یا مدیریت گرمایش و روشنایی خانه با اپ‌های موبایل.

موارد این‌چنینی مجموعاً یک خانه هوشمند را می‌سازند که کاربر می‌تواند با استفاده از تکنولوژی، امکاناتِ مختلف آن را کنترل کند؛ امکاناتی که بعضا به‌طور خودکار مدیریت می‌شوند.

برای مشاهده نمونه پروژه خانه هوشمند کلیک کنید:

هوشمند سازی خانه شامل چه کاربری‌هایی می‌شود؟

به طور کلی هر ساختمانی را می‌توان هوشمند کرد اما هوشمند سازی در کاربری‌های زیر از اهمیت بیشتری برخوردار است. لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر درباره هر کدام، روی نامشان کلیک کنید.

سيستم هوشمند خانه چه امکاناتی دارد؟

سيستم هوشمند خانه غالبا دارای امکانات زیر است. لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر درباره هر کدام، روی نامشان کلیک کنید.

عکس خانه هوشمند

 

«مشاوره رایگان» هوشمند سازی خانه

شرکت هوشمند سازی ساختمان پلان «دفتر رسمی Control4 آمریکا در ایران» با ۱۵ سال سابقه در هوشمند سازی بیش از ۶۰ هزار متر پروژه مسکونی، هتل، ادارات، مراکز تجاری، درمانی و… آماده ارائه مشاوره رایگان به شما است.

هوشمند سازی منازل چه مراحلی است؟

با اجرای ۳ سیستم هوشمند زیر، شما یک اسمارت هوم خواهید داشت:

  1. سیستم اطلاع رسانی
  2. سیستم آنالیز
  3. سیستم کنترل

۱. سیستم اطلاع‌رسانی

این سیستم‌ها اطلاعات مربوط به ساختمان را از یک یا چند سامانه و دستگاه دریافت می‌کنند. سپس با تجمیع، نمایش و شبیه‌سازی آن‌ها، به ساکنین در تشخیص و درک وضعیت کمک می‌کنند تا تصمیم‌گیری و اقدام مناسبی انجام دهند.

۲. سیستم آنالیز

سیستم آنالیز، علاوه بر دریافت اطلاعات داخلی خانه ی هوشمند، از منابع دیگری هم داده‌هایی را جمع‌آوری کرده و به آن‌ها اضافه می‌کند. مثلا وضعیت آب‌وهوا و تعداد افراد حاضر در کل ساختمان، نمونه‌هایی از این داده‌ها هستند.

سیستم آنالیز روی این اطلاعات، تحلیل‌های عددی یا آماری انجام می‌دهد. این تحلیل‌ها می‌تواند در تشخیص مشکلات خاص یا انجام کار‌هایی که به چیزی فراتر از اطلاعات خام نیاز دارند، مفید باشد. اندازه‌گیری و نظارت بر وضعیت سیستم و سامانه تشخیص و عیب‌یابی (FDD) نمونه‌هایی از کارکرد‌های سیستم آنالیز در ساختمان های هوشمند هستند.

۳. سیستم کنترل

سامانه‌های کنترل، همان‌طورکه از نام‌شان برمی‌آید، وظیفه کنترل و مدیریت تجهیزات داخل ساختمان را مثلا براساس برنامه زمانی، بر عهده دارند؛ یعنی دستگاه‌هایی مثل: سیستم روشنایی و تهویه مطبوع. همچنین در بعضی موارد، سیستم کنترل عملاً در جایگاه «مغز مرکزی» ساختمان هاي هوشمند قرار می‌گیرد.

سیستم هوشمند خانه چگونه عمل می‌کند؟

سیستم های هوشمندی که در بخش قبل نام بردیم، برای کار کردن باید مجهز به ۴ ویژگی زیر باشند:

۱. اینترنت اشیا

اینترنت اشیاء یا IoT به شبکه‌ای از دستگاه‌ها و لوازم هوشمند گفته می‌شود که از طریق اینترنت به یکدیگر متصل می‌شوند؛ صرف‌نظر از آنکه اتصال آن‌ها سیمی است یا بی‌سیم. اینترنت اشیاء یکی از اجزاء مهم دنیای لوازم هوشمند است و بستر شکل‌گیری ساختمان‌های هوشمند به‌روز را فراهم کرده است.

در چنین شبکه‌ای، اطلاعات هر دستگاه به‌طور خودکار با تجهیزات دیگر به اشتراک گذاشته می‌شود و فوراً در دسترس سیستم‌های نرم‌افزاری مربوطه قرار می‌گیرد. شاخص کیفیت هوا، تعداد حاضرین و تعداد اتومبیل‌های پارک‌شده در پارکینگ، از جمله اطلاعاتی هستند که در اینترنت اشیاء به اشتراک گذاشته می‌شوند.

۲. اتصال

برای تبادل فوری اطلاعات در شبکه یا IoT، به اتصال نیاز داریم. برای این منظور ممکن است از وای-فای WiFi یا اینترنت موبایل استفاده کنیم.

۳. هوش مصنوعی

هوش مصنوعی یا AI عملاً مغز ساختمان هوشمند محسوب می‌شود. در اینجا AI اطلاعات دریافتی از دستگاه‌ها و حسگر‌های متصل به IoT را تحلیل و تفسیر می‌کند و با استخراج داده‌های مهم، آن‌ها را برای اطلاع‌رسانی به کاربر آماده می‌نماید. این هوش مصنوعی است که به کاربر اطلاع می‌دهد مثلاً دما یا رطوبت یک اتاق بیش از حد بالا است یا اینکه پارکینگ پر شده است.

۴. مرکز کنترل

مرکز کنترل وظیفه مانیتورینگ و نمایش اطلاعات را بر عهده دارد. این بخش معمولاً یک سامانه نرم‌افزاری یکپارچه و متصل به سیستم هوشمندسازی منزل، با رابط کاربری استاندارد است. مرکز کنترل به ساکنین امکان می‌دهد که از طریق یک پایانه یا «هاب» مرکزی، اطلاعات را کنترل و مدیریت کنند. معمولاً برای دسترسی به این مرکز، از رایانه یا موبایل استفاده می‌شود.

هوشمندسازی منزل

 

هوشمند کردن خانه چه مزایایی دارد؟

هوشمند سازی خانه با برند آمریکایی Control4 که دارای تجهیزات فوق‌العاده باکیفیتی است، مزایای زیر را به همراه دارد:

یکپارچگی در امکانات و دستگاه‌های خانه

در منزل هوشمند، یکپارچگی خاصی میان امکانات و بخش‌های مختلف وجود دارد که به ساکنین اجازه می‌دهد فوراً در جریان اتفاقات مختلف محل زندگی خود قرار بگیرند؛ ضمن آنکه این اطلاعات حفظ هم می‌شوند. در سامانه‌های امروزی ساختمان هوشمند از هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی هم استفاده می‌شود تا بهترین راه‌های بهینه‌سازی مصرف انرژی به کار گرفته شوند.

صرفه‌جویی در زمان با کنترل همه جانبه

در ساختمانهای هوشمند، تمام سیستم را می‌توانیم از یک پنل مرکزی یا اپلیکیشن مدیریت کنیم که اجزایی مثل: در‌ها، پنجره‌ها، لوازم خانه و پرده‌ها را شامل می‌شود. صرفه‌جویی در زمان و امکان پاسخ‌دادن سریع به هشدار‌ها و مشکلات، از مزایای این سیستم همه جانبه است.

آسایش و راحتی با کنترل از راه دور

کنترل از راه دور خانه و امکان نظارتی که سیستم خانه هوشمند در دسترس ساکنین قرار می‌دهد، راحتی بیشتری را برای آن‌ها فراهم می‌کند. ما می‌توانیم از داخل یا حتی بیرون از خانه، بهترین شرایط را برای محل زندگی خود تعیین کنیم.

امنیت بیشتر در اسمارت هوم

تجهیزات امنیتی در خانه هوشمند (اسمارت هوم)، مانند سامانه‌های احراز هویت، ورود افراد ناشناس را به ساختمان دشوارتر می‌کند.

بهینه‌سازی و صرفه‌جویی

تجهیزات هوشمندسازی خانه می‌توانند موجب بهینه‌سازی مصرف برق، گاز و آبی شوند که صرف روشنایی، گرمایش و غیره می‌شود. کاهش هزینه انرژی و نیاز کمتر به تعمیر تجهیزات، از مزایای این بهینه‌سازی است. این فناوری‌ها همچنین می‌توانند به استفاده بهینه از فضا کمک کنند که در ساختمان‌های تجاری و صنعتی اهمیتی دوچندان دارد.

سازگاری با محیط زیست

مصرف بهینه انرژی در خانه هوشمند، علاوه‌بر صرفه‌جویی و کاهش هزینه‌ها، سازگاری بیشتر با محیط زیست را به‌همراه دارد.

آمادگی و پیش‌بینی‌پذیری

الگوریتم‌های هوش مصنوعی که در اجرای خانه هوشمند استفاده می‌شوند، توانایی یادگیری خودکار دارند. مثلاً هوش مصنوعی می‌تواند زمان مناسب برای تعمیرات را به اطلاع ما برساند.

اتوماسیون

اینکه به‌جای تنظیم جداگانه هر دستگاه، قادر باشیم از طریق رایانه یا تلفن‌ همراه خود به آن دسترسی داشته باشیم، اجازه می‌دهد که کار‌ها را با چاشنی خودکارسازی یا اتوماسیون همراه کنیم. روشن و خاموش کردن چراغ‌ها، فعال یا غیرفعال‌سازی تهویه هوای اتاق و مطلع شدن از اتمام مواد غذایی از مواردی هستند که می‌توان آن‌ها را خودکارسازی و اتوماسیون کرد.

پیشگیری از خطر

اگر سیستم هوشمند، الگوی ناهنجاری را در تجهیزات تشخیص بدهد، به ساکنین اطلاع می‌دهد. به این شکل از خرابی و خطر‌ات احتمالی ناشی از آن، جلوگیری می‌شود. جلوگیری از خطرات از جمله مهم‌ترین دلایل هوشمندسازی ویلا و مکان‌های بزرگ که نیاز به مدیریت بیشتری دارند، است.

ساختمان هوشمند

 

اجرای خانه هوشمند؛ نکات مهمی که باید بدانید

در براورد هزینه هوشمند سازی و پیش از طراحی خانه هوشمند باید کاربری ساختمان، سطح هوشمندسازی موردنظر و نیازهای خاص ساکنین را در نظر گرفت.

مثلاً در ساختمان‌های مسکونی، سیستم‌های هوشمند به منظور افزایش امنیت و آسایش ساکنین طراحی می‌شوند. قابلیت زمان‌بندی روشن یا خاموش شدن لوازم و سیستم‌های منزل و امکان نظارت و مراقبت از کودکان و سالمندان، از امکاناتی است که می‌تواند این امنیت و آسایش را بیشتر کند. بهینه‌سازی مصرف انرژی هم از مسائل مهم برای واحدهای مسکونی محسوب می‌شود.

اما در ساختمان‌های تجاری، شاید مهم‌ترین مسئله، کاهش هزینه‌ها در بلندمدت باشد. اتوماسیون، مدیریت پسماند و کنترل مرکزی آب و برق کل ساختمان هم از موارد دیگری هستند که می‌توانیم به آن‌ها اشاره کنیم. در سازه‌های صنعتی نیز اندازه‌گیری کمیت‌هایی مانند آلودگی و مصرف برق، اهمیت خاصی دارد.

بعد از نیازسنجی، باید به مواردی مانند سیمی یا بی‌سیم بودن تجهیزات و زیرساخت‌های ساختمان توجه داشت. در ادامه، نوبت به نصب تجهیزات می‌رسد که ممکن است آسان یا بسیار دشوار باشد. در بسیاری از موارد، نصب تجهیزات هوشمندسازی به تیم کارآزموده نیاز دارد.

استعلام قیمت هوشمند سازی خانه

هزینه هوشمند سازی با سیستم Control4 به عواملی مانند متراژ، تجهیزات به کار رفته و سیستم‌های هوشمندی که اجرا می‌شوند، بستگی دارد.

لطفا برای استعلام هزینه با ما تماس بگیرید یا فرم مشاوره را پر کنید.

شماره تماس پشتیبانی (ساعات اداری): ۰۲۱۲۶۶۵۲۳۴۲ و ۰۲۱۲۶۶۵۲۳۴۶

شرکت پلان «نماینده رسمی خانه هوشمند Control4 آمریکا»

  • مشاوره رایگان
  • بازدید از امکانات و شوروم Control4
  • بازدید رایگان از پروژه شما
  • ارسال پیش فاکتور
  • ۱۸ ماه گارانتی
  • ۶۰ ماه خدمات پس از فروش
  • دارای نماینده فعال در بیش از ۱۰ استان

پیمایش به بالا
×

خانه هوشمند Control4

در صورت نیاز به مشاوره، از طریق واتس اپ با کارشناسان پشتیبانی در ارتباط باشید.

×